28Albumi më i ri i Michael jackson “Xscape” që ka tetë këngë do të lansohet gjatë muajit maj.
Një album i ri i Michael Jackson i përcjell me tetë këngë të reja të realizuara më parë, pritet që të lansohet më 13 maj.
Shefi i kompanisë muzikore “Epic Records”, L.A. Reid, ka thënë se ai ka bashkëpunuar me top producent për të lansur këngë të mira nga Mbreti i Popit – i cili vdiq në qershor të vitit 2009 në moshën 50 vjeçe – si pjesë e një incizimi të një albumi të ri që do të lansohet më 13 maj të këtij viti dhe quhet XSCAPE.
Pasuria e Micheal Jackson në LA është shumë e madhe për t’u përfshirë puna e tij e katër dekadave në një CD, por ata do të sjellin diçka të re nga ai.

Jep komentin tuaj

te komentuar

Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2014!