https://www.youtube.com/watch?v=Ru6EoXq0P80

Tre meshkuj të dehur në një qytet rus nuk kishin mundur as ta imagjinojnë se argëtimi i tyre në një lokal nate do të kishte një përfundim fatal për ta.

Derisa po argëtoheshin në lokal, njëri prej tyre kishte filluar ta ngacmojë femër që ishte afër tyre dhe kur ajo kishte refuzuar të shoqërohej me të dehurit, ata me dhunë provojnë ta tërheqin në këndin e VIP-ave. Në ato çaste arrin burri i saj dhe nis të qërojë hesapet me tre të dehurit,

Bashkëshorti i femrës që ishte ngacmuar kishte dashur që ta zgjidh problemin në mënyrë paqësore, por kjo nuk u ka pëlqyer meshkujve të dehur dhe dy nga ata e sulmojnë, pa e ditur se kishin punë me një boksier të njohur.

Se si përfunduan tre aventurierët e dehur shikojeni videon më poshtë.

Jep komentin tuaj

te komentuar

Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2014!