22

Një person i bardhë, që mori një mëlçi të re nga një donator afro-amerikan, thotë se lëkura ka nisur t’i bëhet e zezë që prej operacionit.
Semen Gendler kishte nevojë urgjente për mëlçi pasi u diagnostikua me hepatit C dhe kancer. Mjekët i thanë se e vetmja shpresë për 65-vjeçari ishte një transplant mëlçie.
Rusi arriti të gjejë një mundësi për donacion mëlçie dhe fluturoi në SHBA për operacionin. “Për fat mund të përballoja koston e operacionit prej 500 mijë dollarësh”.
Atij i thanë se kishte marrë mëlçinë e një 38-vjeçari. Por ngadalë, pas operacionit, nisi të ndërronte ngjyrën e lëkurës. Mjekët ende nuk e kanë një shpjegim se përse po ndodh kjo.

Jep komentin tuaj

te komentuar

Kosova.Today.Online.News
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2014!