albania.eu.com – Portal Informativ per gjithe shqiptaret ne bote!

Ky portal informativ insiston te nxjerr realitetin e gjitha faqeve informative qe publikojne. Albania eu eshte ne liste te kerkimit si domain me informacione me vizion te larte te lajmit te sakte dhe gjendjes aktuale e gjithe shqiptareve.

Qellimi yne eshte qe me ndihmen e informacioneve te kontribojme ne familjet shqiptare duhe insistuar qe te metat dhe te kqijat e shqiptare ti tresim ne kete menyre.
Akoma injorance dhe keqinformimi egziston si pluhur ne turin e shqiptareve, me kete portal mundohem qe gjithcka te zbardhim ashtu si eshte qe mos te ja lejme kohes qe informacionet te flejne dhe shqiptaret te krijojne opinion te gabuar!

Te gjithe shqiptaret pothuajse kan nje luhatje politike dhe anojne aty ku i pelqen me mire per shume arsye, e para eshte ekonomia familjare qe nje familjar e bene jo shqiptar vetem qe pasurohet per ti kaluar veshtersiste ekonomike familjare. Portali jone eshte ai qe insiston te zbardh realitetin ashtu sic eshte.

Ato qe e lexojne kete informacion do binden se gjerat jane ashtu sic shkruhen, gjitha mediat shqiptare jane faktor te politikave ose te organizatave qe njosonin realitetin per te arritur qellimin e tyre ne mesione te caktuara, albania eu com e ka te veshtire qe te gjeje ate qe ne fakt mendojme te gjejme dhe te zbardhim po do japim maksimumin qe keto vite te erreta ti zbardhim me realitet.

Informacionet qe publikohen nuk jan prodhimet tona, ato meren tak e tuke duke luajt rolin e avokatit te lajmeve shqiptare qe publikohen ne portale qe tani jane bere shume te demshme per shoqerine edhe per familjen shqiptare.

Ne insistojme te godasim aty qe lekundet dhe ndryshohesh e keqja, te behet dicka mire e jo keq me !

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Rreth nesh ! Rreth nesh ! Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!